Mette Grovermann

Generalsekretæren i Isobro stopper efter blot et år

Efter blot et år på posten stopper Mette Grovermann som generalsekretær for Isobro Foto: Heiner Lützen Ank

Efter blot et år som generalsekretær for Isobro har Mette Grovermann valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning

”Det var ganske rigtigt noget af en nyhed, der breakede i dag. Jeg er fratrådt min stilling som generalsekretær på Isobro.”

Isobro

Isobro arbejder for at sikre de bedst mulige rammevilkår for medlemsorganisationerne.

Isobro laver politisk arbejde og arbejder for at øge professionaliseringen gennem kurser, netværk, konferencer og udformning af markedsundersøgelser.