Jann Sjursen

Foreningen af Kristne Friskoler skifter sekretariatschef

Jann Sjursen tiltræder 1. december 2020 som sekretariatschef for Foreningen af Kristne Friskoler. Han overtager stillingen efter Hans Jørgen Hansen, der fratrådte 1. oktober.

En enig bestyrelse i Foreningen af Kristne Friskoler har ansat Jann Sjursen som ny sekretariatschef. Det fortæller foreningen i en pressemeddelelse, hvor formand Thorkild Bjerregaard, der også er skoleleder på Midtjyllands Kristne Friskole, udtaler om Sjursen: