Jørgen Skov Sørensen

Dansk teolog bliver generalsekretær for europæiske kirker

Jørgen Skov Sørensen er cand.theol. fra Aarhus Universitet og har en ph.d. i konstruktiv teologi og interkulturelle studier fra University of Birmingham. Han har arbejdet i flere kirkelige organisationer. Foto: Kåre Gade

KEK, som er en organisation bestående af 114 europæiske kirker, får teologen Jørgen Skov Sørensen som leder

Jørgen Skov Sørensen er ny generalsekretær for Konferencen for Europæiske Kirker (KEK) - en organisation, der repræsenterer en række ortodokse, anglikanske og protestantiske kirkesamfund i Europa. Det meddeler Folkekirkens mellemkirkelige Råd i en pressemeddelelse.