Biskoppen over Københavns Stift bliver ny formand for Grænseforeningen

Grænseforeningen, som fylder 100 år den 1. november, har fået ny formand

Ved Sendemandsmødet i Vingsted Centret ved Vejle lørdag den 17. oktober valgte Grænseforeningen Peter Skov-Jakobsen som sin nye formand. Han efterfølger Jens Andresen, der har været formand siden 2016.

Grænseforeningen

Grænseforeningen er en folkeoplysende organisation, der har som formål at støtte danskheden i det dansk-tyske grænseland. Grænseforeningen arbejder især med det danske mindretal i Tyskland under sloganet: ”For en åben danskhed”.