Selvportræt: Præst klar med bog om folkekirken og nyspiritualitet

Den 25. maj udgiver Thomas Frovin sammen med ni andre præster med bogen "Ånd og Arvegods. Mellem folkekirke og religiøsitet"

Det kan opleves nyt, at der også blandt folkekirkens medlemmer er mennesker, der har oplevelser fra et erfaringsunivers, der ligger udenfor præstens eget, siger sognepræst Thomas Frovin. Foto: Jens Dresling

Hvad har fået dig til at tage initiativet til bogen?

I stiftsudvalget for mødet med det nyspirituelle i Haderslev Stift, hvor ideen til bogen er født, har vi oplevet at møde præster og andre, som spørger, hvad kirken egentligt har at sige til mennesker, som kommer med oplevelser og erfaringer, der måske trækker fra et religiøst eller spirituelt univers, der ligger udenfor det kirkelige, og som ikke er til at putte i en dogmatisk bås.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk