Kirkesyn

Mette Bock: Kirkerne skal prioritere babysalmesang. Det er folkekirkens fremtid

Præsten bør som minimum være med til at byde velkommen, den første gang et babysalmesangshold mødes – iført sin præstekjole. Flere unge forældre er nemlig skuffede over, at præsten overhovedet ikke viser sig på noget tidspunkt, skriver Mette Bock. Foto: Kåre Gade

Babysalmesang er populært i Danmark - så populært, at nybagte forældre flere steder er på venteliste. "Folkekirkens fremtid larmer, men de små og deres voksne skal lukkes ind," mener Mette Bock

Forleden fik jeg et dejligt chok.

Kirkesyn

I klummen "Kirkesyn" reflekterer skiftende skribenter over forholdet mellem kirke og samfund, kald og professionalisme, kultur og forkyndelse, menighed og ansatte, engagement og arbejdsmiljø. Faste bidragsydere er blandt andre Eva Holmegaard Larsen, Hans Nørkjær, Louise Højlund, Mette Bock og Thomas Baldur.

Læs alle klummer i serien