Menighedsrådsvalg 2020

Menighedsråd og præster protesterer: Udsæt ikke valget

Skal efterårets menighedsrådsvalg udskydes på grund af coronakrisen? Det har en række menighedsråd foreslået, mens andre bestemt ikke øsnker en udsættelse. Landsforeningen af Menighedsråd holder fredag bestyrelsesmøde om sagen. Foto: Jørn Deleuran/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix

Flere sogne er allerede godt i gang med menighedsrådsvalget 2020 og kan ikke forstå, hvorfor andre mener, det bør udskydes. Landsforeningen af Menighedsråd fremrykker bestyrelsesmøde for at drøfte spørgsmålet på fredag

Bør menighedsrådsvalget 2020 blive udskudt på grund af coronakrisen?

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien