Anmeldelse

Læsefrugter fra søndagens tekst tales frem i ny podcast

I podcasten "Prædiken på vej" reflekterer Biskop og formand for Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter Elof Westergaard sig igennem prædiketeksten til palmesøndag. Det resulterer i flere læse- og samtalefrugtern, mener anmelder og sognepræst Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

ANMELDELSE: Ribes biskop Elof Westergaard er blandt de første medvirkende i en ny podcast, der giver indblik i prædikenskrivningens refleksioner. Sognepræst Andreas Thom har lyttet med

For nyligt har jeg investeret i to Sonos-højtaler med stemmeaktivering til mit kontor. Kombineret med et nytegnet abonnement på Tune In betyder det, at jeg omsider er hoppet med på pod cast-bølgen sådan cirka 10 år efter alle andre.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail