Kunstner opfordrer til sognebåndsløsning i strid om kirkeudsmykning

8. marts 2020 præsenterede Jim Lyngvild sine bibelske fotografier i Faaborg Kirke. Tre måneder senere er hans kirkekunst blevet genstand for en konflikt i det lokale menighedsråd. Foto: Theis Schønning Johansen

'Kom til menighedsrådsmøde med afstemning og stil op til menighedsrådsvalget,' lyder Jim Lyngvilds opfordring på Facebook i en strid om kirkekunst i Faaborg Kirke. Lokal præst maner til besindighed

Et menighedsrådsmøde, der tiltrækker publikum fra hele landet. Og et kampvalg til menighedsrådet, udløst af stimevis af sognebåndsløsere fra nær og fjern.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail