Kirkesyn

Kommunikationsmedarbejder: Fortæl kirkens skjulte historier i interviews med menigheden

"Der er rige, smukke og spændende historier gemt i alle mennesker, men giver vi os nok tid til at lytte til dem i det daglige? Det har jeg sat mig for at gøre endnu mere, for det kan man aldrig gøre nok," skriver Peter Brandt Baumgartner. Foto: Privatfoto.

I sit arbejde taler Peter Brandt Baumgartner med en del præster om teologi, tro og kirkesyn gennem interviews - men der ligger også en masse gode historier gemt i menighedsrådene og i andre mennesker i kirken, skriver han

”Jeg taler om dig, og det er svært at tale om. Så taler jeg om, at jeg taler om dig”.

Kirkesyn

I klummen "Kirkesyn" reflekterer skiftende skribenter over forholdet mellem kirke og samfund, kald og professionalisme, kultur og forkyndelse, menighed og ansatte, engagement og arbejdsmiljø. Faste bidragsydere er blandt andre Eva Holmegaard Larsen, Hans Nørkjær, Louise Højlund, Mette Bock og Thomas Baldur.

Læs alle klummer i serien