Hyrdebrevet Søndag Morgen

Kirken på Landet forklarer: Jamen, der er jo ingen lægfolk derude!

Kirken på Landet har ledt forgæves efter lægfolk til deres netværk. Kaj Moms og Olav Hønsetråd ville gerne, men de skulle både i Bilka og til Otto Duborg de næste tre weekender. Foto: Iris Scanpix

Det har vakt opsigt og kritik, at der ingen lægfolk er i det langt-ude-på-landet-netværk, der afløser det fireårige projekt Kirken på Bøhlandet. Men nu viser det sig, at der er en god forklaring

Det vakte opsigt og forargelse, da det ved den afsluttende ko-ference for projekt kirken på bøhlandet viste sig, at man har glemt at medtage lægfolk i det netværk, der skal fortsætte projektet. I gruppen var der udelukkende præster og provster. Men ifølge den tidligere leder af projektet, Birgitte Trosager Mølpose, er det helt naturligt: