Kirkeministeriet

Kirkeminister Joy Mogensen på barselsorlov -afløses af transportministeren

Kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen til gudstjeneste i forbindelse med Folketingets åbning i tirsdags. Hun går på barselsorlov fredag den 4. oktober. Foto: Leif Tuxen/Kristeligt Dagblad

Kirkeminister Joy Mogensen går barselsorlov fra fredag den 4. oktober. I Kirkeministeriet bliver transportminister Benny Engelbrecht hendes vikar

Fredag den 4. oktober går kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen på barselsorlov "indtil videre".

"Statsministeren har derfor indstillet til Hendes Majestæt Dronningen, at minister for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn i denne periode fungerer som kulturminister, og at transportminister Benny Engelbrecht i denne periode fungerer som kirkeminister," lyder det fra Statsministeriet.