Ledelse i kirkelige organisationer

Kirkelig NGO indfører ugentlig hjemmearbejdsdag

ADRA Danmark-medarbejdere til møde på kontoret i Nærum. Siden nytår har de ansatte kunnet vælge at arbejde hjemmefra om fredagen. Foto: Maria Lykke Andersen

Siden nytår har medarbejderne i ADRA Danmark kunnet arbejde hjemme om fredagen. Formålet er at give de ansatte ro til fordybelse i arbejdsopgaverne og dæmme op for stress, mens mindsket CO2-udledning er en ekstra bonus

Medarbejderne i ADRA Danmark kan hver fredag vælge, om de vil arbejde fra kontoret i Nærum eller hjemmefra. Det fortæller udviklingsorganisationen i en pressemeddelelse.

”Tiltaget med en hjemmearbejdsdag hver fredag skal ses som en håndsrækning til medarbejderne, så de får ro til at fordybe sig, og som en mulighed for at reducere eventuelt stress,” siger ADRA Danmarks generalsekretær Jens Vesterager. 

I forvejen arbejder mange af de ansatte på deltid, og den gode balance mellem arbejdsliv og familie er en integreret politik i organisationen.

”Det er vigtigt for os at værne om vores medarbejdere. De er vores allervigtigste ressource, så dem passer vi på – og vi følger gerne deres ønsker til organisering af arbejdslivet."

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.