Hyrdebrevet Søndag Morgen

Kirkebøsser skal sørge for præsternes pension

Det bliver fremover kirkebøsserne, der efter hver gudstjeneste skal tage imod frivillige donationer til præsternes pension. Foto: Scanpix/iris

Folkekirken mangler pensionsmidler. Derfor har folkekirken måttet ty til utraditionelle midler for at skaffe pensionsmidler til de mange præster, der de kommende år forventes endelig at gå på pension

Det bliver kirkebøsserne, der skal sørge for præsternes pension. Folkekirken kan nemlig se frem til, at mange ældre præster endelig går på pension. Derfor skal der skaffes midler. Folkekirken tager nu selv ånd om problemet.