Boganmeldelse

Kan bispekandidats bog bringe kristendommen ind i valgkampen?

Midt i bispevalgkampens hede udgiver en af de fire kandidater, Eva Holmegaard Larsen, en bog via forlaget Eksistensen. Her afbilledet under en af valgkampens debatter. Foto: Heiner Lützen Ank

BOGANMELDELSE: Personlig, men lidt for snakkende bog om præstelivet rummer fine højdepunkter. Hvis den kan bringe debatten om kristendommens kerne ind i bispevalget, er den alene derfor pengene værd, skriver Kirke.dk’s anmelder

Normalt skal en bog anmeldes på dens egne præmisser: Hvad fortæller bogen? Hvad er dens budskab? Og altså ikke bedømmes ud fra, hvem der har skrevet den.

På indersiden. Præst i Den Danske Folkekirke

Forfatter: Eva Holmegaard Larsen