Hvordan arbejder vi bedst med sociale medier? 

Du er inviteret til et gratis online fyraftensmøde med et spændende panel. Kom og bliv inspireret eller deltag i debatten!

Flere og flere kirker bruger nu Facebook og Instagram til at nå bredere ud i deres sogne. Og i mange kirker er der en erkendelse af, at sociale medier kan nå målgrupper, som kirkens klassiske kommunikationskanaler slet ikke når.

Det store spørgsmål er hvordan?

Så hvordan kommer kirker godt i gang eller bliver skarpere på at lave godt indhold til de sociale medier? Det er emnet til dette fyraftensmøde.

Sammen med panelet vil vi kigge på de gode rammer for at opsætte og udføre en kommunikationsstrategi for sociale medier. Herunder kommer vi omkring målgruppe, GDPR, hvilke opslag kirker har succes med og forskellige ressourcecentre, som kirker kan bruge. Vi har som altid inviteret et par eksperter til at fortælle om deres erfaringer og holdninger. De giver deres indspark - og du kan stille spørgsmål!

Hvornår? Onsdag d. 31. maj kl. 16-17

Hvor? Det foregår virtuelt. Når du er tilmeldt sender vi et link til mødet. Og hvis du ikke kan deltage alligevel, kan du bruge samme link til at se optagelsen efter mødet 👍

Hvem? Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig!

Sted
Online
Tid
Startdato:
Slutdato:
Mere information
Læs mere her, og tilmeld dig her.

Har du et arrangement til Kirke.dk?

Få en profil så du kan oprette arrangementer

Læs mere