Arrangement

Bongo for de LIDT store i Fjerritslev Kirke (4-7 år)

Børne-/ungdomssamarbejde

Nyt: Bongo for de LIDT store

Har du en prins eller prinsesse, superhelt, hyggetrold, sanglærke, fodbold- eller fløjtespiller, der skal med til Bongo for de LIDT store?
Vi er nemlig klar med et nyt tiltag, der bygger videre på 9690-kirkernes Børnebongo for 1-3-årige (som i øvrigt slutter sæsonen 11. maj).

Vi mødes første gang lørdag 9. november i Fjerritslev Kirke.

Hvem? Børn i alderen 4-7 år sammen med en voksen.

Hvad? Sang, musik, trommer, sæbebobler, på opdagelse i kirken, krea, rasler, en lillebitte historie og meget andet + boller, kaffe og juicebrikker ved cafébordene. Og det er helt gratis!

Kommer I? Så vær søde at fortælle os det, så vi véd, hvor mange vi bliver! lyder det fra Kirsten »Kirkebille« Stokholm og sognepræst Gitte Kibsgaard-Vester.

Lørdag 9. november kl. 10.00 i Fjerritslev Kirke
Bongo for de LIDT store Tilmelding på telefon 98 22 50 19 eller gkv@km.dk

Børnebongo ledes af Kirsten (Kirkebillen) Stokholm, der er uddannet sanger og musikpædagog fra konservatoriet og mor til tre. 
Kirsten har tidligere undervist i børnerytmik i musikskoler og børnehaver, hun har haft musikalsk legestue i flere kirker og underviser desuden i babysalmesang i Fjerritslev Kirke. 
Kirsten arbejder som freelance sognemedhjælper i Kirkebillen, hvor hun laver diverse undervisnings- og underholdningstilbud for børn, børnefamilier og unge. 
Læs mere på www.kirkebillen.dk eller www.facebook.com/kirkebillen – og kontakt Kirsten personligt på ovenstående nummer, hvis du har spørgsmål.

Sted
Fjerritslev Kirke
Borups Alle 7
9690 Fjerritslev
Tid
Startdato:
Slutdato:
Kilde
Sogn.dk