Vi inviterer til online Fyraftensmøde den 1. december 2022 kl. 16-17. Et udvalgt panel fra det folkekirkelige landskab kommer med et skarpt indlæg. Det bliver en inspirerende eftermiddag med rig mulighed for debat og du er inviteret!

Vi spørger tre daglige ledere i folkekirken: hvordan gør vi det bedst?
Der er fokus på ledelse i folkekirken og vi har også holdt et fyraftensmøde om emnet, hvor vi diskuterede den tostregede ledelsesstruktur, kirken som attraktiv arbejdsplads og ikke mindst hvordan ledelses skal omsættes til daglig. Der var stor interesse for at fortsætte diskussionen og denne gang sætter vi derfor fokus på den daglige ledelse.

Hvad er daglig ledelse i folkekirken og hvordan kan det gøres bedst? Hvad er den daglige leders rolle, hvem er den daglige leder og hvordan kan det udvikle sig over tid? Denne gang vil vores panel være daglige ledere, som vil dele ud af deres erfaringer og gode råd.

Vi har som altid inviteret tre eksperter til at fortælle om deres erfaringer og holdninger. Vores panel vil give deres indspark - og du kan også stille dine spørgsmål!

  • Hvornår? Torsdag den 1. december kl. 16-17
  • Hvor? Det foregår virtuelt. Når du er tilmeldt sender vi et link til mødet. Og hvis du ikke kan deltage alligevel vil du få tilsendt en optagelse efter mødet 
  • Hvem? Alle er velkomne og det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig.
Sted
ChurchDesk
Online
Tid
Startdato:
Slutdato:
Mere information
Tilmelding

Har du et arrangement til Kirke.dk?

Få en profil så du kan oprette arrangementer

Læs mere