Coronavirus

Journalist til kirker: Bliv ved med at gøre det, I har lært under coronakrisen

Ramløse og Anisse er blandt de mange sogne, der har livestreamet gudstjenester under coronakrisen. Journalist Svend Løbner opfordrer kirkerne til at fortsætte med de virtuelle gudstjenester og forfine dem, når kirkerne genåbner. Foto: Skærmbillede

DEBAT: Glid ikke tilbage i de gamle hjulspor, når Danmark genåbner, advarer journalist Svend Løbner kirkerne. Han mener, at præsterne har genopdaget deres kald under coronakrisen

I romanen ”Kærlighed i koleraens tid” fortæller Gabriel García Márquez levende om kærlighedens udholdenhed i en tid, hvor koleraen hærgede i Colombia.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Skriv til redaktionen.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien