Kirkens kommunikation

Journalist: Spørgeguide til en god snak på kirketrappen

For at skrive gode artikler kræver det, at man stiller de rigtige spørgsmål. Journalist Svend Løbner Madsen har 3 gode råd til, hvordan man får sine kilder til at tale frit. Foto: Michala Linn

Hvordan skriver man gode, læseværdige artikler til kirkebladet og kirkens hjemmeside? Journalist Svend Løbner Madsen giver her tre råd til, hvordan man stiller de rigtige spørgsmål

Som man spørger, får man svar. Derfor er det vigtigt for kirkeredaktører at vide, hvordan de skal spørge for at få svar, de kan bruge til noget på hjemmeside og i kirkeblad og lokalavis.