Organisationer

Journalist: Personlig passion er afgørende for pressearbejdet

Organisationsledere med en passion, der springer ud af knaphullerne, får journalister til at ringe igen og igen, skriver journalist Svend Løbner. Foto: Michala Linn

Det personlige engagement hos generalsekretæren kan afgøre, om en organisation skal brænde igennem i medierne, mener journalist Svend Løbner. Han giver fem råd til organisationslederen

Året er 1991. Måneden november. Der er tøbrud i øst, og ord som glasnost og perestrojka fyger gennem luften. Jeg har netop været i Sankt Petersborg og undervist på et nystartet bibelinstitut i byens baptistkirke. Byen var grå, butiksvinduerne tomme, og køerne lange foran købmændene, der kun havde ganske få fødevarer på hylderne. Og det var ikke en gang muligt at opdrive en kodimagnyl i millionbyen.

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail