Er der problemer med arbejdsmiljøet i folkekirken? Og er der en direkte sammenhæng mellem folkekirkens tostrengede ledelsesstruktur og problemer med arbejdsmiljøet? Kirke.dk følger løbende udviklingen om arbejdsmiljøet i kirken, og her kan man læse alt det, vi har dækket.

Fra primus motor i præsteoprør til provst i Frederiksværk: "Det er to vidt forskellige roller"

Sophie Juel støtter stadig op om 'Bryd tavsheden', som hun var med til at starte, men som nytiltrådt provst erkender hun, at hun nu har en anden rolle og er derfor trådt ud af arbejdsgruppen bag bevægelsen

"Det er en stor bekymring for mig, hvad magt gør ved mennesker. Jeg har gjort mig mange tanker om det, men det er ikke nødvendigvis det, der kan garantere, at man ikke bliver magtfuldkommen, så at sige." Sophie Juel reflekterer over sin nye rolle provst i Frederiksværk. Foto: Sarah Auken.

Hun blev kendt i kirkekredse som en del af firemandsgruppen bag den landsdækkende 'Bryd tavsheden'-bevægelse.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk