Hyrdebrevet: Kritik af kirkeligt pride-arrangement: Man spænder kirken for sin egen vogn

Hyrdebrevet Søndag Morgen hartalt med en række aktører ovenpå sagen om folkekirken og pride, og de siger samstemmende: Man spænder kirken for sin egen vogn

Man kan ikke bruge evangeliet til at fremme sine egne synspunkter. Og så i et land, hvor kristentro og fædreland hænger uløseligt sammen, så man ikke kan være dansker, hvis man er muslim. Det er langt ude, lyder det fra talsperson for Tidesær, Katrine Retwinkel Holm. (Hyrdebrevet – enhver lighed med både kirkeligheden og virkeligheden er tilsigtet).

Det har vakt stor kritik, at Enghave Sogn inviterer til børne-pride, hvor børnene skal lære, at Gud elsker alle. En række vidt forskellige kirkelige meningsholdere er enige om, at arrangørerne spænder Gud for deres egen vogn.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk