Hyrdebrevet: Endnu flere kirkelige medarbejdere siger nej til homoseksuelle og fraskilte

I Vejle vil en organist fritages fra at spille til vielser af homoseksuelle. Og han er ikke alene. Også andre kirkelige medarbejdere ønsker fritagelse fra at medvirke ved homovielser, ligesom de ikke ønsker omgang med fraskilte

Kordegn G.D.P.R. Olsen ønsker ikke længere at indføre homovielser i den digitale kirkebog. ”Det må andre tage sig af. Som Jesus siger: 'Den af jer, der er uden synd, skal kaste den første sten' – og det gør jeg så.” (Hyrdebrevet – enhver lighed med både kirkeligheden og virkeligheden er tilsigtet)

Erik Kurepåtråden, organist i Vejle, ønsker ikke at spille til vielser af homoseksuelle.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk