Hyrdebrevet Søndag Morgen

Hyrdebrevet: Vi har gået i kirke i 50 år, men kommer ikke igen efter coronaen

Vil kirkegængerne vende tilbage, når coronaepidemien er slut? Ikke søster Herdis fra Diakonissestiftelsen: "Jeg ser TV. Især TV-Sjarli. De har nogle rigtig gode programmer om søndagen." (Hyrdebrevet Søndag Morgen – enhver lighed med både kirkeligheden og virkeligheden er tilsigtet) Foto: Bjarke ørsted/Nf-Nf/Ritzau Scanpix

HYRDEBREVET SØNDAG MORGEN: Fremtrædende kirkefolk er bekymrede for, om kirkegængerne vil vende tilbage, når restriktionerne forsvinder. Og de kan meget vel få ret. Hyrdebrevet Søndag Morgen har besøgt flere forhenværende kirkegængere, der ikke savner gudstjenesten.

Det er søndag morgen hjemme hos Agnes og Henry Grundtvig-Jørgensen. En søndag morgen som så mange andre. Og så alligevel ikke.