Samskabelse: Folkekirken kan bidrage med troens perspektiv

DEBATINDLÆG: Kirken er qua sin mission ikke en organisation som alle andre. Når den engagerer sig i samskabelse med kommunen, bringer den sprog og viden om menneskelivet ind, som de andre organisationer ikke har med, skriver to af redaktørerne bag bogen "Skabelse og samskabelse"

Demensgudstjeneste på Diakonissestiftelsen. Arbejdet med demente er et af de områder, hvor forkyndelsen af menneskers ligeværd kan få konkret udtryk, når folkekirken indgår i samskabelsesprojekter med kommunen, mener Esben Thusgård og Erling Andersen. Foto: Emil Kastrup Andersen

Sognepræst Morten Fester Thaysen rejser flere spørgsmål og problemstillinger i et debatindlæg 21. maj 2021 i Kirke.dk foranlediget af udgivelsen af bogen "Skabelse og samskabelse".

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk