Samskabelse: Folkekirken kan bidrage med troens perspektiv

Demensgudstjeneste på Diakonissestiftelsen. Arbejdet med demente er et af de områder, hvor forkyndelsen af menneskers ligeværd kan få konkret udtryk, når folkekirken indgår i samskabelsesprojekter med kommunen, mener Esben Thusgård og Erling Andersen. Foto: Emil Kastrup Andersen

DEBATINDLÆG: Kirken er qua sin mission ikke en organisation som alle andre. Når den engagerer sig i samskabelse med kommunen, bringer den sprog og viden om menneskelivet ind, som de andre organisationer ikke har med, skriver to af redaktørerne bag bogen "Skabelse og samskabelse"

Sognepræst Morten Fester Thaysen rejser flere spørgsmål og problemstillinger i et debatindlæg 21. maj 2021 i Kirke.dk foranlediget af udgivelsen af bogen "Skabelse og samskabelse".

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail