Debatinterview

Frikirkepræst: Hvorfor er det en katastrofe, hvis kristne indvandrere ikke er medlem af folkekirken?

Foto: Privatfoto

DEBATINTERVIEW: Det er en "katastrofe", at så få kristne indvandrere ikke er medlem af folkekirken, sagde tidligere lektor Hans Raun Iversen i forbindelse med en ny undersøgelse. Frikirkepræst Thomas Baldur undrer sig. “En katastrofe for hvem?” spørger han

En analyse lavet af Videnscenter for Integration viste for nylig, at cirka hver femte af de knap 356.000 ikke-vestlige indvandrere, der befinder sig i Danmark, er kristne.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail

Nævnt i artiklen: