Ophavsret

Her kan kirker hente gratis billeder til hjemmeside og Facebook

Pixabay, Folkekirken.dk, Unsplash og Flickr er blandt de hjemmesider, hvor man som kirke eller organisation kan finde gratis billeder til hjemmeside og facebook. Foto: Skærmbillede

En række kirker og kirkelige organisationer har betalt bøder for at bruge billeder, beskyttet af ophavsret. Her er en guide til at hente gratis billeder

Bøder på op mod 6000 kroner.

Billeddatabaser med helt eller delvis gratis billeder

Her er fire muligheder for at finde billeder, som kan bringes uden betaling. Vær opmærksom på, hvilke betingelser, udbyderne stiller for brug af billederne, og kun nogle billeder på Flickr kan benyttes gratis.