Debatindlæg

Hans Raun Iversen: Jeg tror ikke så meget på nytten af polemik og bashing

Man behøver ikke gå tilbage til Luthers polemikker mod paven for, at få vor tids teologiske debat til at se næsten fredelig ud – også Grundtvig var konfrontatorisk, skriver Hans Raun Iversen i svar til Kirke.dk's anmelder Martin Ravn. Foto: Leif Tuxen

DEBATINDLÆG: Jeg vil gerne udtrykke en stille undren over, at der er det er så godt som umuligt at forholde sig til Tidehverv, stat-kirke-forholdet og dansk islamkritik, uden at man straks får at vide, at man er usaglig, skriver Hans Raun Iversen i en replik til Martin Ravns anmeldelse af hans bog ”Folkekirken, brugerkirke, kirke i mission”

Det er en ofte hørt påstand, at debatten i dansk teologi og kirkeliv i dag er polemisk anlagt. Jeg mener ikke, at påstanden holder, slet ikke historisk.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail