Hver måned skriver Lone Hage Rasmussen om livet på kirkegården. Hun er graver ved Himlingøje og Vråby landsbykirker og kirkegårde på Sjælland i Stevns Kommune. Læs flere artikler.

Graver: Julefrokost på fodboldgolfbanen bragte os sammen

Corona havde udskudt vores julefrokost i to år, derfor holdt vi julefrokost i juni med fodboldgolf. Det er vigtigt, at kirkens ansatte mødes og griner sammen på trods af forskelligheder, siger Lone Hage Rasmussen

Udstyret med sandwich, øl, vand, kaffe og guf i en trillebør kom vi igennem de 18 huller. Jeg har lovet præsten, at jeg ikke vil prale med min sejr ovre på fodboldgolfbanen i Vråby, siger Lone Hage Rasmussen.

Kampen stod næsten lige, men jeg var hele tiden lidt foran. Sikker i mine spark sneg jeg mig akkurat ind på førstepladsen til årets fodboldgolf konkurrence, stærkt efterfulgt af min medhjælper, Otto, som spillede meget fodbold for 60 år siden.

Interesseret i hele artiklen?

Prøv Kirke.dk gratis i 14 dage

Se forretningsbetingelserne for Kirke.dk