Overblik

Fra bispevalg til liturgidebat: Det sker i folkekirken i 2020

25 år efter at de med få måneders mellemrum blev indsat som folkekirkens første kvindelige biskopper, går Lise-lotte Rebel, Helsingør, og Sofie Petersen, Grønland, på pension i 2020. Her ses de i 1995 til nordisk bispetræf på Færøerne, flankeret af Københavns biskop Erik Norman Svendsen (t.h.) og Viborg-bispen Georg S. Geil. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Historiske jubilæer, bibeloversættelse og menighedsrådsvalg: Her er Kirke.dk's bud på ni emner, der vil fylde i folkekirken det kommende år

Det er svært at spå, især om fremtiden, men hvis nogen blandt Kirke.dk’s læsere skulle have mod på at prøve kræfter med spådomskunsten, kan de stadig nå at deltage i Kirke.dk’s store profetquiz for 2020. Sidste chance for at indsende et svar er i dag, mandag den 6. januar. Der er nytårschampagne på højkant.