Hyrdebrevet Søndag Morgen

Folkekirken opruster: Ansætter p-hus-præst

Fredericia provsti ansatte tidligere på året landets første sundhedshuspræst, og nu kommer der endnu en funktionspræst til. Ideen fik provsten efter han fik en parkeringsbøde. Foto: Andriy Popov/Panthermedia/Ritzau Scanpix

For nylig ansatte Fredericia provsti landets første sundhedshuspræst. Han venter stadig på sin første samtale. Det har dog ikke afholdt provstiet fra at ansætte en ny funktionspræst. Denne gang er det en p-hus-præst

For få måneder siden ansatte Fredericia provsti landets første sundhedshuspræst. Selvom sundhedshuspræsten ikke har haft noget at lave endnu, er provsten fortrøstningsfuld: