Fem måder, kirken kan holde digitale møder

Kirke.dk's redaktion arbejder ligesom mange andre hjemmefra under coronaepidemien og holder daglige møder på Facebook Messenger. Man skal have en Facebook-profil for at bruge tjenesten, men man behøver ikke at være aktiv Facebook-bruger. Foto: Kåre Gade

Menighedsrådsmøder og morgenbøn i sognegården er aflyst under coronakarantænen. Kirke.dk guider her til de bedste digitale mødeplatforme, så møderne kan blive holdt alligevel

Facebook Messenger (smartphone, pc og tablet)

Alle, der har en Facebook-profil, kan gratis benytte sig af Messenger. Facebook's kombinerede tekst-og videomødested er ideel for dem, der skal holde møder. Man kan også dele filer med hinanden. Man skal bruge en telefon eller computer med kamera og mikrofon.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien