Eksperter i lokale valg: Her er en god strategi til valgforsamlingen

På valgforsamlingen skal menighedsrådets arbejde være transparent. Der skal være en god ordstyrer, der sikrer, at alle kan komme til orde. Og det er vigtigt at få præsenteret arbejdet på en spændende måde," Foto: Adam Garff

Inviter børnene med. Sørg for en god ordstyrer. Og vær klar med en kort præsentation, hvis du selv stiller op til menighedsrådet, foreslår eksperter, når der i morgen den 15. september afholdes valgforsamlinger i folkekirken

De ansvarlige for menighedsrådenes valgforsamlinger kan med fordel lære af erfaringerne fra valg til bestyrelser i skoler, foreninger og organisationer. Folkekirkens nye valgform kommer nemlig til at minde meget om de øvrige lokale valg i samfundet.