Et år med ny kirke- og kulturminister

Efter et år mangler ministeren stadig en sag

For et år siden overtog Joy Mogensen (S) posten som kirke- og kulturminister fra Mette Bock (LA). Men hun mangler stadig at levere synlige resultater, mener Morten Bangsgaard. Foto: Heiner Lützen Ank

ANALYSE. Lørdag kan regeringen og kirke- og kulturminister Joy Mogensen fejre ét års jubilæum. Efter det første år er ministerens resultattavle blank. Men hun er også minister i en regering uden ambitioner på kirke- og kulturområdet

Forårets Coronakrise bliver uanset regeringsperiodens længde definerende for den socialdemokratiske etpartiregering. Ingen krise siden 2. verdenskrig kan sammenlignes med det, Danmark og resten af verden, har været vidne til dette forår.

Morten Bangsgaard

Morten Bangsgaard skriver kirkepolitiske analyser til Kirke.dk.

Han er tidligere generalsekretær i Det Konservative Folkeparti og adm. direktør i IT-Branchen. Han er uddannet fra Københavns Universitet og CBS, og læser til daglig teologi på Københavns Universitet samt er medlem af Det Etiske Råd og Tænketanken Eksistensen.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail