Coronavirus

Digitale nørder tilbyder gratis online-kurser: “Vi hjælper kirken ind i en digital tidsalder”

Stefan Poulsen arbejder til daglig som kommunikationschef, men under coronakrisen bruger han sin fritid på initiativet 'Den Digitale Kirke'. Foto: Privatfoto

Eksperter i kommunikation er gået sammen for at lære kirkefolk at livestreame og komme bredt ud gennem sociale medier. Ganske gratis

Facebookgruppen har i skrivende stund 284 medlemmer, og 77 har trykket ‘deltager’ på et gratis kursus i at livestreame og komme bredt ud på Facebook.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien