Menighedsrådsvalg 2020

Det konstituerende møde i det nye menighedsråd kan afholdes digitalt

Det konstituerende menighedsrådsmøde kan afholdes digitalt, selvom dette vil fjerne den offentlige tilgængelighed ved mødet. Foto: Dado Ruvic Reuters Ritzau/Scanpix

Selv om menighedsrådenes konstituerende møde er offentligt tilgængeligt, vil det være muligt at afholde mødet digitalt af hensyn til coronasituationen. Det fremgår af ny bekendtgørelse

Når de nye menighedsråd i de kommende uger skal holde konstituerende møder, vil det på grund af coronasitiationen være muligt at afholde møderne digitalt.