Millionstøtte

De modtager penge fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond

100.000 kroner til et sangprojekt for konfirmander bliver tildelt Den Fynske Sangskole, som er blandt de tolv ansøgere, der netop har fået besked om, at de vil modtage økonomisk støtte fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond. Foto: Leif Tuxen

Kirkeministeriet har netop offentliggjort hvilke projekter, der modtager støtte fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond, der i år uddeler over to millioner kroner. Årets indsatsområde er 'Unge og Kirken'

Indre Mission, Danske Kirkedage, Den Fynske Sangskole og hospitalskirken på Rigshospitalet er blandt de 12 projekter, som budgetfølgegruppen vedrørende Folkekirkens Fællesfond har valgt at støtte gennem Den Folkekirkelige Udviklingsfond. Det oplyser Kirkeministeriet.  

Få gratis adgang til denne artikel og alt andet indhold på Kirke.dk i 14 dage.

Allerede abonnent?

Kirke.dk er Kristeligt Dagblads digitale nyhedsmedie for beslutningstagere, ansatte og frivillige i kirken og de kirkelige organisationer.

Vi er en uafhængig redaktion, som ugen igennem leverer:

  • Faglige nyheder
  • Kalenderoverblik
  • Navnenyt
  • Løsningsorienteret journalistik
  • Analyser og baggrundsviden
  • Inspiration på tværs af faggrupper
  • Netværk og erfaringsdeling

For at få fuld adgang til indholdet på Kirke.dk, skal man have abonnement. Udfyld formularen og få 14 dages prøveabonnement – gratis og uforpligtende.

Se priser og abonnementsbetingelser.

Om Den Folkekirkelige Udviklingsfond
Den Folkekirkelige Udviklingsfond yder økonomisk støtte til initiativer, der fremmer udviklingen af folkekirkens arv og virke.

Den folkekirkelige Udviklingsfond blev etableret i 2007 og uddeler omkring to millioner kroner årligt. Tidligere har 181 projekter fået tilsagn om støtte fra udviklingsfonden.

Tidligere har fonden blandt andet uddelt midler til: Grøn Kirke, Aalborg Stifts Diakoniudvalg, KFUM-spejderne i Danmark, Tingbjerg Sogn, Kirkens Korshær, Center for Ungdomsstudier (CUR) og Natkirken i Vor Frue Kirke.    

Kilde: Kirkeministeriet