Corona har skabt økonomisk krise for søndagsskolerne

Lejre er nogle af de arrangementer, som Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler er nødt til at kunne holde for at styrke økonomien. Foto: Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) er blevet hårdt ramt af coronakrisen og har set sig nødsaget til at opsige to medarbejdere. De frivillige børne- og ungdomsorganisationer er blevet ramt særligt hårdt af krisen, fortæller professor i kirke- og missionshistorie

Coronakrisen har lagt et økonomisk pres på mange i den kirkelige verden. Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) er en af de organisationer, der mærker presset, og den seneste konsekvens har været, at DFS har været nødt til at opsige to medarbejdere.

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS)

En selvstændig forening inden for folkekirken. DFS er frivilligt og professionelt lokalt arbejde i legestuer, søndagsskoler, børne- og juniorklubber, lejre og børne-gospelkor. DFS modtager blandt andet finansiering fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).