Brug af musik og tekst på nettet: Her er den godkendte guide til kirker

Gudstjenester er normalt fritaget for Koda-afgift. Men under coronakrisen griber mange kirker til streaming af gudstjenester (på billedet i Vejleå Kirke), og hvilke regler gælder så? Det har Kirke.dk spurgt Koda og Copydan Tekst & Node om. Foto: Skærmbillede fra Vejleå Kirke

Koda og Copydan fortæller, hvordan kirker overholder ophavsretsloven med kirkelige aktiviteter på internettet

Ophavsretsloven har ikke regler for en coronakrise. Der står ikke noget specifikt om brugen af musik og tekst under gudstjenester på nettet.

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien