Genåbning af kirkerne

Booking til gudstjenester: Her er 6 bud på programmer til at styre genåbningen

Skarpe krav til plads og afstand betyder, at kirker kan risikere at skulle afvise deltagere i kirkedøren. Det kan undgås, hvis man benytter et digitalt tilmeldingssystem, hvor deltagere kan booke plads på forhånd – og få besked, hvis der ikke er ledige pladser. Foto: Kåre Gade

Kunder hos Churchdesk og DKM har allerede et system til at håndtere begrænset adgang efter genåbningen af kirkerne. Andre kan bruge disse alternativer

Opdateret 19. maj 10.00 (pladsikirken.dk har 19. maj fjernet opstartsgebyr på 899 kroner)

Kirkelivet og coronakrisen

De omfattende tiltag, der skal bremse coronasmitte i Danmark, får også hidtil usete konsekvenser for kirker og kirkelige organisationer. I denne serie dækker Kirke.dk de mange udfordringer, det stiller kirkelivet overfor, samtidig med at vi deler de løsninger og initiativer, som tages i brug lokalt og nationalt.

Læs alle artiklerne i serien