Bliv universitetspraktikant på Kirke.dk

Som praktikant på Kirke.dk får du arbejdsplads på redaktionen i Kristeligt Dagblads domicil på Vimmelskaftet i København. Tidligere praktikanter på Kirke.dk har studeret journalistik, religionsvidenskab, teologi eller gået på 3K-uddannelsen. Foto: Kåre Gade

Har du lyst til at få indblik i arbejdslivet på et seriøst medie og mulighed for at tilegne dig praktiske færdigheder inden for digital journalistik? Kristeligt Dagblad og Kirke.dk søger universitetspraktikanter

Er du en stærk formidler, og ved du meget om teologi og dansk kirkeliv? Så er det måske dig, Kristeligt Dagblad søger som praktikant på det digitale fagmedie Kirke.dk i forårssemesteret 2021.