MANDAGSNYHEDSBREVET

Bispevalg i Helsingør: En tur i tidsmaskinen

Kampen om kåben var navnet på det særlige tillæg, som blev udgivet den 25. november 1994 i forbindelse med bispevalget i Helsingør stift. Redaktøren af tillægget hed Peter Birch. Foto: Kristeligt Dagblad

MANDAGSNYHEDSBREVET: Havde bispevalgene mere teologisk saft og kraft i gamle dage? Tag med på tidsrejse gennem Helsingørs Stifts tidligere bispevalg

“Jeg savner at høre jer sige noget om teologi,” sagde en tilhører, da de fire bispekandidater i Helsingør Stift for nogle uger siden debatterede ved distriktsforeningernes valgmøde i Hillerød.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail