Biskopper tager sexisme op på bispemøde

Det kommende bispemøde vil drøfte seksuelle krænkelser. Foto: Kåre Gade

I de seneste uger har sexisme og seksuelle krænkelser i forskellige brancher været på de flestes læber. Landets biskopper vil nu også tage emnet op på bispemødet i oktober

Tv-vært Sofie Linde satte gang i debatten om sexisme, da hun til Zulu Comedy Galla selv berettede om en personlig oplevelse, der ligger 12 år tilbage. Det spredte sig som ringe i vandet. Først i mediebranchen, siden til både universiteter, Folketinget og sygehusvæsenet.