Udviklingschef: Landsindsamlinger er en balancegang mellem hjerte og penge

Pengene fra de landsindsamlinger, som kirkelige organisationer gennemfører, går gerne til fattige og udsatte som her i en institution under Kirkens Korshær. Men det koster penge at samle penge ind. Og det skaber dilemmaer, som organisationernes ledelser har et ansvar for at håndtere både med hjerte og hjerne. Arkivfoto: Scanpix.

Landsindsamlinger handler for flere organisationer mere om hjerter end kroner og ører. Men befolkningens, baglandets og statens forståelse kan ophøre, hvis balancen mellem udgifter og indtægter ved de store indsamlinger i for lang tid ikke opfattes som rimelig

Det koster penge at tjene penge.