Mandagsnyhedsbrevet

Analyse: Sektorparterskabet – kirkens nye situationsrum

Sektorpartnerskabet hedder det nye situationsrum i dansk kirkeliv. Det er herfra kampen mod corona bliver styret. Foto: Leif Tuxen

MANDAGSNYHEDSBREVET: En ny enhed er vokset frem i dansk kirkeliv: Sektorpartnerskabet. Det er blevet herfra kampen mod corona i kirken bliver styret. Men kun folkekirken har fået plads i det nye magtfulde forum

Når krisen virkelig kradser i USA, altså på film, og der skal træffes store beslutninger, så samler præsidenten sine nærmeste medarbejdere i et særligt rum i Det Hvide Hus, the situation room. Eller situationsrummet, som det hedder på et markant mindre dramatisk dansk.

Skriv et debatindlæg

Kirke.dk er dansk kirkelivs fagmedie. Har du en holdning, en reaktion eller en kommentar, så skriv til os. Debatindlæg må højst fylde 4500 tegn med mellemrum. Vi kan ikke garantere, at vi bringer alle indlæg, og vi forbeholder os retten til at redigere og forkorte. Kontakt os eventuelt, før du skriver.

Send en e-mail