Kirkeligt Centrum

121 år gammel folkekirkelig bevægelse nedlægger sig selv

Kaj Bollmann, sognepræst i Jyllinge og bestyrelsesmedlem i Landsforeningen af Menighedsråd, blev Kirkeligt Centrums sidste formand. Han var generalsekretær i Kirkefondet fra 1994 til 2010 og er en af flere bispekandidater gennem tiden, der har haft ståsted i Kirkeligt Centrum. Foto: Leif Tuxen

Den folkekirkelige organisation Kirkeligt Centrum, som har eksisteret siden 1899, har besluttet at indstille arbejdet. Der er ikke længere økonomi eller kræfter til at fortsætte

Kirkeligt Centrum lukker og slukker for 121 års arbejde. Beslutningen, som hovedbestyrelsen har truffet på et møde den 24. februar, skyldes, at baglandet er svundet så meget ind, at der ikke længere er kræfter og økonomi til at fortsætte. Det meddeler Kirkeligt Centrum i en pressemeddelelse.