10 år med Instagram: Sådan bruger Grundtvigs Kirke det sociale medie

Grundtvigs Kirke i København er blandt de mange kirker, der bruger Instagram i deres kommunikation. Kirkens kommunikationsansvarlige bruger blandt andet mediet til at give indblik i kirken bag kulisserne. Foto: Kåre Gade

Instagram er dette efterår fyldt 10 år. En af stadigt flere kirker med en Instagramprofil er Grundtvigs Kirke i København. Der er profilen på fire gået fra ni til snart 1000 følgere

Gennemgang af krybbespil, G&T-natkirke og et pas fra minikonfirmandundervisningen. Det er bare de seneste tre billeder på Grundtvigs Kirkes Instagram-profil. Den københavnske kirke er en af mange kirker, der er kommet på Instagram, siden det sociale medie blev lanceret for 10 år siden.